DEVNET.

Zodiac -tekenen die elkaar perfect aanvullen.

«De tegenstrijdigheden zijn aantrekkelijk» — Dit is niet alleen een goed bekende uitdrukking, maar een van de belangrijkste postulaten van astrologie die de oorzaak van harmonie en evenwicht tussen mensen verklaart. Het geheel nabij de dierenriem bestaat uit 12 constellaties, die elk verantwoordelijk zijn voor een specifieke bal. Tegelijkertijd is er nog steeds een sterrenbeeld voor elk teken, en deze sterrenbeelden vullen zich perfect, hoewel ze worden overwogen. Als ze kort zijn, zijn dit twee ipostasy van de ene energie die de ene impuls heeft in de materiële wereld, maar in een andere «Inpakken». Dankzij deze combinatie worden 6 paar horoscoop gecreëerd of, door professionele taal, Assen, die zes belangrijke aspecten genereert in het universum en in het leven van een persoon. De astroloog zei over de tekenen van de dierenriem die elkaar aanvullen, algemene energie genereren wanneer ze het maximale tegenovergestelde zijn.

Vis

Motiele (variabele) Energie Yin -vertegenwoordigers die bereid zijn zich aan te passen aan levenssituaties zijn verantwoordelijk voor zoiets als zekerheid. Vissen — Dit zijn mensen uit dromen voor wie de basis van het leven is gebrek aan zekerheid, persoonlijke vrijheid, plezier en de mogelijkheid om in hun eigen dromen te komen en fantasie op te lossen. Miss, als de belangrijkste tegenstanders, maar de beste vispartners zijn verantwoordelijk voor gebieden als persoonlijke verantwoordelijkheid, de neiging tot kritiek, het vermogen om tegenwoordig in het heden te zijn en land. maagd — Het is in de eerste plaats discipline, aandacht voor detail en liefde voor systematisering. Vanuit stijve-penis.com het oogpunt van wereldwijde problemen valt de visas van Maiden samen met religie, toewijding en het vermogen om persoonlijke krachten te investeren voor andere mensen. Vissen symboliseert geloof, verschillende ideologieën en religiositeit, en meisjes op basis van deze theorieën en implementeren ze in materiële voorzieningen. Voorwaardelijk, vis — Dit zijn dichters en een maagd — Het zijn degenen die verzen helpen af ​​te drukken en aan anderen te verkopen.

Ram

Energievertegenwoordigers van de kardinaal (gedefinieerd) zijn verantwoordelijk voor een dergelijk aspect als actie. Ram symboliseert het concept «Ik handel», En schalen — «Anderen werken met mij samen». Beide tekenen zijn verantwoordelijk voor het nemen van beslissingen en de mogelijkheid om contacten te leggen met mensen wanneer een bepaald recht van initiatieven betrokken is bij het behalen van succes. Ram — Een teken dat wordt beschouwd als een echte geiser en voornamelijk het persoonlijkheidscertificaat helpt, terwijl de schalen problemen veroorzaken met het partnerschap van deze actie. Hoe comfortabel zullen anderen naast me zijn? Ram — De meest koppige en ongeduldige constellatie — Het werkt altijd vanwege uw favoriete mensen en gezinnen. Laten zien «IK BEN» Gebruik en breng het het dichtst in de buurt. De schalen in dit duet spelen de rol van diplomaten en esthetiek, zodat RAM hun vaardigheden kan slepen door de gecreëerde meesterwerken te decoreren en te verbeteren.

Als Taurus-scorpio

Vertegenwoordigers van de constante energie van Yin zijn verantwoordelijk voor een dergelijk aspect als eigendom en wat elke persoon heeft. Vanuit het oogpunt van astrologie, bull — Het meest materiële teken in een horoscoop, die de hele kom symboliseert, zijn eigen put en lichaam. Terwijl Schorpioen — Dit is een sterrenbeeld, hoofd van geld en autoriteit die ze geven. Ik zal toevoegen dat beide tekenen de waarden van mensen beheren — Materieel en spiritueel, — die uiteindelijk de belangrijkste bronnen zijn die een menselijk bestaan ​​bieden. Zijn materiële lichaam en immateriële, dunne ziel. De stier wordt beschouwd als een van de sterkste conservatieven van de horoscoop en het beste van zekerheid (de energie van de aarde), en de antagonist-Konorvo (Water Energy) verwijst naar mensen die constant ideeën creëren en onvoorspelbaar zijn. De belangrijkste factor die deze mensen bindt, — Het sterkste gevoel van respect, eigendom en verbluffend effect dat bijdraagt ​​aan energietransformatie in materiële elementen.

Twins-Boogschutter-as

Beide tekenen, die, zoals het vissen, variabele zijn, variabele energie die verantwoordelijk is voor zoiets als kennis. In dit geval, tweelingen — Dit is een student die constant op zoek is naar antwoorden op intellectuele vragen en enquêtes. De schutter wordt beschouwd als een leraar of goeroe, degenen die openstaan ​​voor alles wat nieuw is en de wereld absorberen, door de ervaring in de massa te passeren. Het systeem van waarden van beide constellaties is gebaseerd op het vergroten van hun eigen horizon en graag leven in al zijn manifestaties. Tweelingen — Het teken van gevoeligheid en vertegenwoordigers van dit sterrenbeeld zijn degenen die voornamelijk informatie verzamelen en analyseren, verschillen vaak niet van speciale selectiviteit. Op zijn beurt sorteert de schutter meer en kiest u nuttige informatie, verschilt van tweelingen met veel pragmatisme en het vermogen om zich op het enige doel te concentreren.

Steenbokas

Vertegenwoordigers van kardinale energie, kanker en Steenbok, in hun tandem verantwoordelijk voor status en tijd. In dit geval is de status van kanker — Dit is een relatie met familie en wortelen (de rol van moeder, dochter, broer) en de status van Steenbok — Dit bericht en plaats in de samenleving (de rol van de directeur, hoofd van de staat, manager). Kanker, die voor anderen moet zorgen, wordt relaties met familieleden en heeft strikte communicatie nodig met aarde en inheemse wortels. Steenbok van Jelly Kamagra koop fantastische betrouwbaarheid en prestaties, in dit duet fungeert het als een carrière en voert het verantwoordelijkheid van verantwoordelijkheid voor anderen uit. Beide tekenen dat ze het evenwicht tussen familie en sociale verantwoordelijkheden hun hele leven zullen leren, wat een voorbeeld is van hoe hij hun waardevolle tijd doorbrengt.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Become a member

Full Access to 739 Lessons. New Lessons Added Every Week!

Awesome Deal! Get 2 Months for FREE!

No Obligations. Cancel At Any Time!